Fordelskunde


 
[Hovedsiden] - [Hvem er vi?] - [Hva gjør vi?] - [Våre produkter] - [Forhandlere] - [Fordelskunde] - [Kontakt oss]
 

tea

Velkomstbonus til alle fordelskunder!

Dersom du er opptatt av helse og miljø, tenker du sikkert også over hva du spiser og hvor maten kommer fra. Det gjør vi også. Her hos Alternativ Mat har vi “Føde for livet” som motto. Det er fordi vi mener at maten vi spiser skal være ren og full av næring, og, som en ekstra bonus, så lite belastende på miljøet som mulig. I tillegg har vi også produkter for deg som ønsker å gjøre rent uten bruk av miljøgifter.

Vi har nå et enestående tilbud til deg som velger å bli fordelskunde hos oss. Fordelskunde vil rett og slett si at du som velger å handle fast hos oss får tilgang til unike bonuser. Hva disse fordelene består av vil variere i løpet av året. Det vi kan si er at du får tilbud om eksklusive kampanjer på ulike deler av vårt sortiment. En kampanje kan, for eksempel, være at du får 1 gratis pakke te for hver andre pakke du kjøper eller at du får 10 % rabatt på en bestemt vare.

Bli med og få velkomstbonus

Alle som handler for minst 1 000 kr kan bli med i vårt fordelsprogram. Velkomstbonusen består av gratis frakt av varene du har bestilt. I tillegg vil du få en bonuskode som gir deg 20 % på valgfri vare neste gang du handler.

Vårt sortiment

Vårt sortiment består av de beste økologiske varer på markedet. Vi har matvarer tilpasses ulike typer allergi, deriblant glutenallergi, og for ulike dietter som blodtypedietten. Vi er alltid på jakt etter nye varer som passer inn i vårt sortiment, og prisene våre for 2019 tåler sammenligning med resten av bransjen. Du handler enkelt på nett, og varene du bestiller kommer på døren din etter få dager.

Ved registrering for mottak av vårt nyhetsbrev får du 10 % på vårt sortiment av Yogi te.


Alternativ Mat AS © 2019